English


Πολιτικός γάμος στη Σίφνο

Πολιτικός γάμος στη Σίφνο

Δεν χρειάζεται ο καθένας ιδιαίτερη οργάνωση και προετοιμασία για το γάμο του…

Αλλά ούτε εσείς είστε ο καθένας…

Και ο γάμος σας δεν πρόκειται να είναι όπως των περισσότερων ανθρώπων! Ο δικός σας γάμος θα είναι όπως οι περισσότεροι άνθρωποι απλά ονειρεύονται… Αφήστε εμάς, στη Sifnos Events να φροντίσουμε γι αυτό!

Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες και τους τρόπους συνεργασίας που θα κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Πλήρης οργάνωση & παρουσία

Πακέτο πλήρους διοργάνωσης πολιτικού γάμου στη Σίφνο

Αφήστε μας να φροντίσουμε τα πάντα και να κανονίσουμε τα πάντα από την πρώτη στιγμή μέχρι και την επόμενη μέρα!

Είτε επειδή είστε πολύ μακριά για να έχετε τον έλεγχο ή πάρα πολύ απασχολημένοι ή λίγο επιφυλακτικοί στο να εμπιστευτείτε πολλούς ανθρώπους που δεν ξερετε, εμείς είμαστε εδώ για να κανονίσουμε άψογα τα πάντα, από τα δικαιολογητικά μέχρι το δημαρχείο και το χώρο της δεξίωσης, το catering ή το εστιατόριο, την κομμώτρια και το make-up, τις μεταφορές, τη διακόσμηση, τη φωτογραφία και το video, τη μουσική, την προηγούμενη και την επόμενη μέρα και οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε, ακόμα κι αν δεν έχετε έρθει ποτέ μέχρι τώρα στη Σίφνο!

Μερική οργάνωση & επίβλεψη

μερική οργάνωση και επίβλεψη πολιτικού γάμου στη Σίφνο

Έχετε ήδη κανονίσει τα πιο βασικά και τα πιο σημαντικά αλλά χρειάζεστε κάποιον για αυτά που σας δυσκολεύουν ή κάποιον να μοιραστεί τον όγκο της δουλειάς και την ευθύνη;

Θα εμπλακούμε μόνο στο κομμάτι που χρειάζεστε βοήθεια και θα κανονίσουμε για λογαριασμό σας όσα σας φαίνονται πιο δύσκολα.

Οργάνωση της τελευταίας στιγμής

Διοργάνωση πολιτικού γάμου της τελευταίας στιγμής στη Σίφνο

Έχετε ξεκινήσει, έχετε κάνει αρκετά και κάποια στιγμή κουραστήκατε και αναζητάτε μια βοήθεια; Καμία ανησυχία! Η εμπειρία μας μας βοηθάει να είμαστε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί ακόμα και αν το μυστήριο είναι σε δύο μήνες! Μπορούμε να αναλάβουμε στη θέση σας και να σας βεβαιώσουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ή και καλύτερο από αυτό που περιμένετε!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία αν μόλις τώρα αποφασίσατε το γάμο και θέλετε όλα να γίνουν... χτες!

Συμβουλευτική

Συμβουλές σχετικά με τη διοργάνωση πολιτικού γάμου στη Σίφνο

Είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά και να οργανώνουν τις γιορτές τους οι ίδιοι; Θέλετε όλα να έχουν την υπογραφή και τον ελεγχό σας αλλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για τις τοπικές ιδιαιτερότητες ή τη διαδικασία των αδειών; Έχετε ερωτήσεις που θα θέλατε να θέσετε σε κάποιον ή αναζητάτε επαφές με συγκεκριμένους επαγγελματίες αλλά θέλετε να κάνετε εσείς τις συνεννοήσεις;

Κανένα πρόβλημα! Θα κανονίσουμε μια "συμβουλευτική συνάντηση", μια περιήγηση στο νησί, μια ηλεκτρονική συνάντηση ή όποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας σας βολεύει ώστε να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές που θα χρειαστείτε για να κάνετε τις πιο πετυχημένες συνεργασίες εσείς οι ίδιοι.

Μόνο για την Ημέρα του Γάμου

Παρουσία του διοργανωτή την ημέρα του γάμου στη Σίφνο

Καταφέρατε να ετοιμάσετε τα πάντα αλλά έχετε πια κουραστεί και θα εκτιμούσατε λίγη χαλάρωση και λίγο περισσότερο χρόνο για σας πριν από τη σημαντική μέρα; Νιώθετε λίγο ανήσυχοι και λίγο αγχωμένοι αν και τα έχετε κανονίσει όλα; Μήπως απλά χρειάζεστε κάποιον να πάρει επάνω του την ευθύνη της ημέρας και να φροντίσει ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι επαγγελματίες να συντονιστούν με τον καλύτερο τρόπο για το καλύτερο αποτέλεσμα;

Θα συζητήσουμε για όλα όσα έχετε κανονίσει, θα επιβεβαιώσουμε ξανά το ρόλο κάθε επαγγελματία, θα είμαστε κοντά σας από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της νύφης μέχρι αργά τη νύχτα για να εξασφαλίσουμε ότι όλα θα πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει!


Ας αρχίσουμε να σχεδιάζουμε...
Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Δείτε και τις παρακάτω επιλογές:

Θρησκευτικός γάμος Γάμος & Βάπτιση Βάπτιση

ή επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα των πολιτικών γάμων

Σχεδιασμός και φιλοξενία από τη Λυσιτέλεια